IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Rodinný dům LIME 20 passive od firmy Hoffmann

Rodinný dům LIME 20 passive od firmy Hoffmann

vyšlo 14.3.2019

Úspěch pasivního rodinného domu firmy Hoffmann SPRUCE 20 passive byl impulsem k vytvoření variantního řešení, domu LIME 20 passive, vhodného pro svou sedlovou střechu i do lokalit, kde by bylo problematické žádat o stavební povolení pro dům s rovnou střechou. Z toho plyne, že se jedná o domy s téměř identickými půdorysy prvního i druhého podlaží a rozdílnými exteriéry.

 
Prima je prima - rodinný dům Prima firmy Hoffmann

Prima je prima - rodinný dům Prima firmy Hoffmann

vyšlo 8.3.2019

V nabídce úspěšného katalogu zmíněné firmy nepatří dům PRIMA k novinkám, ale k domům, které si již získaly své četné příznivce. Společnost Hoffmann dodala stavební systém VELOX na více než dvě desítky domů tohoto typu, z nichž některé byly projekčně „upraveny na míru“ dle požadavků konkrétních zákazníků.

 
Ideální dům pro čtyřčlennou rodinu - 3 tipy na projekt

Ideální dům pro čtyřčlennou rodinu - 3 tipy na projekt

vyšlo 2.3.2019

Je úplně přirozené, že každý z nás má jinou představu o vlastním bydlení. Navzdory čemuž se Vám pokusíme představit některé katalogové projekty, které by mohly vyhovět požadavkům čtyřčlenné rodiny.

 
Atraktivní novinky v nabídce střešních tašek TERRAN

Atraktivní novinky v nabídce střešních tašek TERRAN

vyšlo 1.3.2019

Slunce je v hlavní roli u obou zajímavých novinek z nabídky betonových střešních tašek TERRAN. V prvním případě vyrábí na střeše TERRAN elektrickou energii, ve druhém případě mu tašky TERRAN brání v ohřevu interiéru pod střechou. To však zdaleka není vše o těchto oblíbených střešních taškách.

 
Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

vyšlo 28.2.2019

Plastové bazény jsou mnohdy považovány za levnější a méně kvalitní alternativu koupání na krátký čas. V mnohých případech je to bohužel pravda. Pokud si ale vyberete bazén z opravdu kvalitního plastu, vyrobený a zabudovaný spolehlivým výrobcem, můžete se z něj bez problémů těšit i 30 let.

 
Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

vyšlo 7.2.2019

Trvalé zastřešení bazénu nepředstavuje jen komfort, ale i praktické řešení, které oceníte od prvních okamžiků po instalaci. Největším benefitem je ale samozřejmě prodloužení koupací sezóny. A jaké jsou další výhody?

 
Používejte bakterie do odpadů a získejte užitkovou vodu k zalévání zahrady

Používejte bakterie do odpadů a získejte užitkovou vodu k zalévání zahrady

vyšlo 6.2.2019

Některé bakterie mohou být užitečné a najít využití např. při úpravě odpadní vody v domácích čistírnách odpadních vod (DČOV). Naučte se využívat biologické procesy, pomocí kterých bez zbytečné chemie vyčistíte odpadní vody a získáte užitkovou vodu k zalévání zahrady.

 
Shoz prádla vyřeší problém s transportem špinavého prádla

Shoz prádla vyřeší problém s transportem špinavého prádla

vyšlo 4.2.2019

K čemu vlastně slouží shoz prádla? Praní prádla a práce s ním je pro každou vícečlennou rodinu skoro denní rutina. Zvláště u početnější rodiny žijící ve větším domě je to neustálé přenášení prádla z pokojů nebo koupelen k pračce. Problém lze vyřešit s pomocí shozu prádla, jehož instalace je až překvapivě jednoduchá.

 
Kompletní realizace střech včetně výroby vlastní betonové krytiny

Kompletní realizace střech včetně výroby vlastní betonové krytiny

vyšlo 3.2.2019

Pokud stavíte dům nebo se chystáte na kompletní rekonstrukci střechy, stojí před vámi nelehký úkol výběru realizační firmy, která celou stavbu nebo rekonstrukci střechy zaštítí. Kromě výrobců, tesařů, pokrývačů a dalších subdodavatelů existují také firmy, které vše realizují vlastními silami s vlastními kmenovými zaměstnanci od výroby střešní tašky až po její položení. V čem jsou výhody takové realizace?

 
Skutečný klíč od nové budoucnosti

Skutečný klíč od nové budoucnosti

vyšlo 5.12.2018

Navštívili jsme velmi milé klienty Ekonomických staveb nedaleko Boskovic. I oni se rozhodli pro velký životní krok v podobě vlastního klidného bydlení na venkově. Paní Eva nám s radostí povídala o tom, jak získali svůj „klíč“ od nové budoucnosti.

 
Nástavby rodinných a bytových domů

Nástavby rodinných a bytových domů

vyšlo 1.12.2018

Majitelé rodinných a bytových domů, kteří by rádi získali ve svých nemovitostech nějaký prostor navíc, nemusí zoufat. Skvělým řešením jsou v tomto případě nástavby, díky kterým získáte celé jedno patro navíc. Konkrétní řešení závisí vždy na dané nemovitosti, ale obecně lze říci, že nástavby jsou vhodné na bytové, panelové i rodinné domy, zejména pak ty řadové.

 
Tipy na vánoční dárky, které nezklamou

Tipy na vánoční dárky, které nezklamou

vyšlo 29.11.2018

Vánoce se nezadržitelně blíží. Máte už všechny dárky pohromadě? Že ne? Nechte se inspirovat tímto článkem, ve kterém najdete doporučení na dárky pod stromeček, které mile překvapí, a navíc za ceny, které se jen tak neopakují.

 
Příprava domu na zimu

Příprava domu na zimu

vyšlo 16.11.2018

Blíží se zima a s ní i nutnost připravit dům na zimu. V tomto článku se podíváme, jakou údržbu potřebují před zimou okna, dveře, žaluzie a garážová vrata. Většinou jsou to jen jednoduché úkony, které zvládnete sami.

 
EUROLINE BOHEMIA – projekty rodinných domů a výstavba na klíč

EUROLINE BOHEMIA – projekty rodinných domů a výstavba na klíč

vyšlo 15.11.2018

EUROLINE Bohemia je tradiční dodavatel projektů rodinných domů s možností úprav. Většina typových projektů je dodávána ve lhůtě do 15 pracovních dnů za cenu 28 590 Kč včetně DPH.

 
E4 dům budoucnosti

E4 dům budoucnosti

vyšlo 9.11.2018

Víte, jak bude řešeno bydlení v rodinných domech po roce 2020? Koncept cihlového Wienerberger e4 domu Vám napoví a podá pomocnou ruku... při stavbě moderního cihlového domu s krásnou střechou z pálené krytiny.

 
Jak na renovaci vchodových dveří?

Jak na renovaci vchodových dveří?

vyšlo 7.11.2018

Dveře jsou vstupní branou našeho domova, a tak přirozeně požadujeme, aby tento vstup byl co nejdůstojnější a současně dobře chráněný před zloději.

 
Dřevostavba postavená za 4 měsíce

Dřevostavba postavená za 4 měsíce

vyšlo 5.11.2018

Právě rychlost výstavby patří mezi největší přednosti dřevostaveb. Většina stavebníků chce bydlet rychle, protože příliš dlouhá výstavba stojí spoustu času, nervů a také peněz. Dřevostavby však mají i další výhody, které ocení zejména vyznavači ekologického a zdravého bydlení.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.