Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Dřevostavba postavená za 4 měsíce

Dřevostavba postavená za 4 měsíce

vyšlo 5.11.2018

Právě rychlost výstavby patří mezi největší přednosti dřevostaveb. Většina stavebníků chce bydlet rychle, protože příliš dlouhá výstavba stojí spoustu času, nervů a také peněz. Dřevostavby však mají i další výhody, které ocení zejména vyznavači ekologického a zdravého bydlení.

 
Novinka – rodinný dům NH 51 je bungalov 4+1 za skvělou cenu

Novinka – rodinný dům NH 51 je bungalov 4+1 za skvělou cenu

vyšlo 31.10.2018

Firma NeatHouses, která se zabývá výstavbou dřevostaveb, přichází s novým rodinným domem NH 51, který reflektuje současnou poptávku klientů. Jedná se o menší bungalov pro 4 člennou rodinu, kde má každý člen rodiny svůj pokoj a zároveň je v domě dostatečně velký společenský prostor.

 
Vše na dosah - rodinný dům IRIDA od firmy Hoffmann

Vše na dosah - rodinný dům IRIDA od firmy Hoffmann

vyšlo 26.10.2018

Svého času byl rodinný dům chrudimské firmy Hoffmann s názvem AFRODITE fenoménem českého stavebnictví. Dům oceněný řadou prestižních cen dle čtenářů i odborných porot časopisů, věnujících se všem činnostem spojených s výstavbou a údržbou rodinných domů, byl po létech uniformity bydlení, osvěžením pro několik stovek zákazníků, kteří si tento typ zvolili za své budoucí obydlí. A na úspěchy dispozičního řešení dvojpodlažního domu AFRODITE navázal i přízemní dům s názvem IRIDA.

 
Rýmařovské domy se staví už 50 let

Rýmařovské domy se staví už 50 let

vyšlo 24.10.2018

V dřevostavbách RD Rýmařov bydlí tisíce rodin nejen v České republice, ale i v dalších zemích Evropy. Na počátku výroby stála západoněmecká technologie firmy OKAL, na jejímž základě vznikl rodinný patrový dům s označením 117. Dům se stal hitem mezi stavebníky a díky jeho oblibě a nadčasovosti přežila stosedmnáctka dodnes.

 
Hlavně na podzim nezapomínejte na čištění okapů

Hlavně na podzim nezapomínejte na čištění okapů

vyšlo 14.10.2018

K podzimu neodmyslitelně patří spadané listí, které se ve velkém objevuje nejen na naší zahradě a v okolí domu, ale také často končí v okapech. Pokud tedy chceme, aby okapy fungovaly tak, jak mají, musíme se před příchodem zimy postarat o jejich důkladné vyčištění. Zajistíme jim tak delší životnost a vyhneme se i spoustě problémů. Jak tedy správně vyčistit okap?

 
Exkluzivní design a maximální odolnost? To jsou bezfalcové bezpečnostní dveře NEXT

Exkluzivní design a maximální odolnost? To jsou bezfalcové bezpečnostní dveře NEXT

vyšlo 10.10.2018

Zcela novou generaci bezpečnostních vchodových dveří do bytů i domů představují dveře NEXT SD104 ve skryté zárubni. Jejich křídlo se zárubní lícuje, tudíž není na pohled vidět žádné výrazné vyčnívání. Svými parametry patří k absolutní špičce v oboru. Díky svému jedinečnému bezfalcovému řešení nabízejí bezpočet netradičních designových variant.

 
„Částečné řešení neexistuje, zloděje odradí jen certifikované bezpečnostní dveře,“ radí odborník

„Částečné řešení neexistuje, zloděje odradí jen certifikované bezpečnostní dveře,“ radí odborník

vyšlo 17.9.2018

Dveře jsou vstupní branou do Vašeho domova i soukromí, Jenže aby nás spolehlivě ochránily před zloději, měly by být skutečně bezpečné. Podle čeho takové dveře, které odolají i vynalézavým zlodějů, vybírat? Zeptali jsme se Ivana Pavlíčka, majitele firmy NEXT, která vyrábí bezpečnostní dveře téměř 29 let.

 
Návštěva v řadovém domě RD Rýmařov v Doubravicích

Návštěva v řadovém domě RD Rýmařov v Doubravicích

vyšlo 8.8.2018

Když Ivana a Martin hledali nové bydlení, byla pro ně hlavním kritériem dobrá dopravní dostupnost do města, ideálně MHD. Při rozhodování uvažovali i o větším bytu s terasou. Nakonec jim padl do oka vzorový dům v Doubravicích, okrajové části města Pardubic, který byl právě na prodej.

 
Rodinné domy, které myslí na vaši budoucnost

Rodinné domy, které myslí na vaši budoucnost

vyšlo 18.7.2018

Při výběru domu často stanete před základním rozhodnutím. Zvolit si klasiku ve formě patrové stavby, která poskytne dostatek místností pro velkou, početnou rodinu nebo se zamyslet nad bezbariérovým řešením, tedy zvolit stále populárnější bungalov. Obě možnosti mají své pro a proti, ale jednoznačného vítěze zvolit nelze. Patrový dům i bungalov nabízejí řešení, jež musíte přizpůsobit především vlastnímu životnímu stylu. V následujícím článku vám přiblížíme, jaké jsou jejich možnosti.

 
Katalogové i individuální projekty rodinných domů

Katalogové i individuální projekty rodinných domů

vyšlo 12.7.2018

Zvolit správně dům pro život patří k nejdůležitějším rozhodnutím člověka. Někdo hledá útočiště pro velkou rodinu a chce pro ně dostatek prostoru, jiný má potomky už dávno dospělé a chce naopak něco menšího, s malými nároky na údržbu. Sny jsou mnohdy ohromné a stejně veliké jako ony musí být i budoucí projekt rodinného domu. Pojďme se nyní společně podívat na všechny možnosti, ze kterých si vyberete to pravé bydlení právě pro vás.

 
Bez vrat do garáže se neobejdete. Vybírejte proto důkladně

Bez vrat do garáže se neobejdete. Vybírejte proto důkladně

vyšlo 11.7.2018

Garáž je místo, kde odpočívá váš vůz před cestou a kde je zároveň chráněný proti odcizení, poškození a povětrnostním podmínkám. Je proto velice důležité věnovat dostatečnou pozornost výběru vrat jako přístupové cestě do garáže. Na výběr máte samozřejmě více variant podle způsobu otevírání. Která je ale ta pravá?

 
Jak uskladnit kolo - pověsit na zeď nebo na strop?

Jak uskladnit kolo - pověsit na zeď nebo na strop?

vyšlo 7.7.2018

Kdo nemá doma garáž, technickou místnost či dostatečně bezpečný sklep, jistě hledá místo, kde by mohl parkovat jízdní kolo, když jej zrovna nevyužívá. Nabízí se tedy otázka, jak co nejlépe uskladnit bicykl, aby doma nepřekážel? Existuje spousta možností – díky nejrůznějším stojanům a držákům ušetříte místo a kolo nepřijde k úhoně.

 
Cihlové pásky dodají interiéru originální vzhled

Cihlové pásky dodají interiéru originální vzhled

vyšlo 16.6.2018

Cihlové obkladové pásky jsou často používané pro obklady fasád, ať už celoplošně nebo pouze jako dekorační prvek kolem oken, dveří apod. Velmi dobře ale vypadá cihlový obklad také v interiéru, nejčastěji v obývacím pokoji, v reprezentativních místnostech, restauracích a vinárnách.

 
Septik nebo jímka? Zjistěte, jaká čistička odpadních vod pro vás bude vhodnější

Septik nebo jímka? Zjistěte, jaká čistička odpadních vod pro vás bude vhodnější

vyšlo 12.6.2018

Pokud u svého domu řešíte, jak naložit s odpadními vodami, a přemýšlíte, jestli je lepším řešením jímka nebo septik, přijde vám vhod následující článek. Dozvíte se v něm, jak septik a jímka fungují a jaké jsou konkrétní výhody a nevýhody jednotlivých nádrží.

 
Na návštěvě v domě NOVA 101 po 7 letech

Na návštěvě v domě NOVA 101 po 7 letech

vyšlo 31.5.2018

Rodinný dům firmy RD Rýmařov NOVA 101 byl po dlouhou dobu nejprodávanějším domem v ČR. Rodina Bártových v něm bydlí již 7 let. Jak hodnotí svůj výběr nyní? A co zpětně udělali jinak, kdyby mohli? Jejich zkušenosti se možná budou hodit i vám.

 
Bazénová chemie je nedílnou součástí údržby vody v bazénu

Bazénová chemie je nedílnou součástí údržby vody v bazénu

vyšlo 23.5.2018

Také každý rok bojujete s tím, jak udržet vodu v bazénu čistou? Přestože dodržujete všechny zásady a základní pravidla, jak dosáhnout čistého bazénu, stále není voda podle vašich představ? K dokonalé čistotě je třeba přizvat na pomoc také bazénovou chemii, jedině tak bude voda křišťálově čirá a hygienicky nezávadná.

 
Lamelové zakrytí bazénů snižuje náklady na provoz a zvyšuje bezpečnost

Lamelové zakrytí bazénů snižuje náklady na provoz a zvyšuje bezpečnost

vyšlo 28.4.2018

Jednou z možností, jak zabezpečit zapuštěný bazén, je zakrytí pomocí lamel. Kromě bezpečnosti má tento systém i mnoho dalších předností. Dochází k výraznému snížení tepelných ztrát, do vody nepadají nečistoty, ani se v ní nemnoží řasy a mikroorganismy.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.