Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

vyšlo 24.3.2021

Zjistili jste při generální jarní obhlídce svého domu, že se vám během zimy poškodilo zateplení Vaší střechy? Je vhodné pustit se do oprav co možná nejdřív a tentokrát pečlivěji vybírat střešní tašky a vhodný izolační materiál.

 
Kvalitní nerezové zábradlí české výroby, které si sestavíte sami

Kvalitní nerezové zábradlí české výroby, které si sestavíte sami

vyšlo 19.3.2021

Nerezové zábradlí českého výrobce JHtech je univerzální stavebnicový systém zábradlí, který lze použít jako balkónové zábradlí, zábradlí ke schodišti, zábradlí na terasy i na francouzská okna. Odbornou montáž vám zajistí JHtech, nebo si můžete hotové díly objednat přes e-shop a montáž provést svépomocí.

 
7 výhod zděného domu

7 výhod zděného domu

vyšlo 22.2.2021

Za poslední desetiletí zažilo stavebnictví opravdovou revoluci. Používají se nové technologie, materiály, postupy. A jinak tomu není ani v případě tolik oblíbených zděných domů, které dnes v sobě spojují nejen tradici, ale i moderní vzhled a energeticky nenáročné bydlení.

 
Jak pečovat o střechu v zimě

Jak pečovat o střechu v zimě

vyšlo 16.1.2021

V posledních letech nám „paní zima“ ukazuje svou sílu nejen třeskutými mrazy, ale také pořádnou sněhovou nadílkou, čímž řadu z nás umí pěkně potrápit. Zejména majitelé rodinných domků musí řešit řadu problémů. Nastává otázka, kolik střecha vydrží sněhu? Kdy už je množství sněhu příliš velké nebo jak lze sníh bezpečně dopravit na zem?

 
Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

vyšlo 13.1.2021

Rekonstrukce střechy není jednoduchá záležitost, kterou by zvládl každý kutil. A tak pokud nejste vysloveně odborník, poraďte se raději s někým, kdo střechám rozumí, nebo oslovte specializovanou firmu. Co všechno rekonstrukce střechy zahrnuje a co je při ní třeba posoudit?

 
Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

vyšlo 8.1.2021

Chcete svému tělu dopřát dokonalý odpočinek? Díky revolučnímu způsobu prohřívání si můžete v infrasauně vychutnávat perfektní relaxaci v pohodlí vašeho domova. Především v období podzimu a zimy můžeme pravidelným saunováním dostat naše tělo do celkově lepší kondice. Nejde jen o subjektivní pocit tělesné pohody, infrasauna skutečně funguje.

 
Navrhněte si svůj plot - PREFA spustila konfigurátor betonových plotů

Navrhněte si svůj plot - PREFA spustila konfigurátor betonových plotů

vyšlo 30.11.2020

Výrobce betonových plotů, dlažby a dalších prvků zahradní architektury spustil na svých webových stránkách konfigurátor plotů, kde si můžete do detailu nakonfigurovat svůj vlastní betonový plot, vygenerovat si jeho vizualizaci a také cenu.

 
Moderní bungalovy z Durisolu - funkční a atraktivní bydlení

Moderní bungalovy z Durisolu - funkční a atraktivní bydlení

vyšlo 24.11.2020

Durisol je stavební systém promyšlený do posledního detailu. Jedná se o již zateplené tvárnice, které přinášejí stavebníkům řadu výhod. A vzhledem k tomu, že roste obliba bungalovů, vybrali jsme pro vás několik přízemních rodinných domů právě z Durisolu.

 
Pusťte se do stavby svépomocí! Odborníci vám poradí a spočítají spotřebu i cenu cihel Porotherm

Pusťte se do stavby svépomocí! Odborníci vám poradí a spočítají spotřebu i cenu cihel Porotherm

vyšlo 16.11.2020

Počet domů postavených svépomocí roste jako houby po dešti. Není se čemu divit! Díky moderním stavebním materiálům přináší svépomocná stavba nejen výraznou úsporu peněz, ale také času. Hledáte-li jednoduchou cestu za zdravým a ekologickým bydlením ve vlastním, rozhodněte se pro stavbu z jednovrstvého zdiva.

 
Domácí hydroterapie během chladných dnů

Domácí hydroterapie během chladných dnů

vyšlo 6.11.2020

Ještě nedávno byla hydroterapie záležitostí především lázeňských měst. Dnes si ji však můžete s kvalitní masážní vířivkou vychutnat i v pohodlí vlastního domova. Jaké benefity hydroterapie má, a jak si je vychutnat i v pohodlí domova?

 
Elegantní bydlení v Praze: Na Vinohradech najdete skvělé byty

Elegantní bydlení v Praze: Na Vinohradech najdete skvělé byty

vyšlo 4.11.2020

Přemýšlíte o bydlení v Praze? Aby ne. Vždyť právě v hlavním městě je k dispozici nejen spousta pracovních příležitostí. Využít lze i skvělého kulturního prostředí a procházek po zajímavých místech, kudy kráčela historie. Výbornou volbou pro pořízení nového bytu v Praze jsou bezesporu Vinohrady.

 
Moderní rodinné domy jsou vzhledově atraktivní a funkční

Moderní rodinné domy jsou vzhledově atraktivní a funkční

vyšlo 23.10.2020

Moderní rodinné domy se vyznačují jednoduchým a funkčním tvarem za použití moderních technologií a materiálů. Svým vzhledem uspokojí zejména vyznavače nadčasové architektury a nízkoenergetického bydlení. Jednoduchý a kompaktní tvar často znamená také nižší náklady na pořízení i vytápění.

 
Plot jako designový prvek zahrady

Plot jako designový prvek zahrady

vyšlo 13.10.2020

Plot již zdaleka neplní pouze funkci ochrannou. Díky moderním technologiím a celé řadě různých materiálů, jež se pro jeho výrobu používají, je to designový a mnohdy i dominantní prvek naší zahrady. Jaký plot zvolit? Vždy takový, aby ladil nejen se stavbou a zahradou, jež oplocuje, ale také s okolím, ve kterém bude umístěný.

 
Proč si pořídit malý rodinný dům?

Proč si pořídit malý rodinný dům?

vyšlo 9.10.2020

Důvodů, proč si pořídit menší nebo vysloveně malý rodinný dům může být mnoho. Malé rodinné domy mají totiž spoustu výhod, které by vás při úvahách o novém bydlení možná ani nenapadly. Roli hrají pochopitelně finance, ale i důvody ryze praktické.

 
Dovolenkové bydlení v karavanu díky tažnému zařízení

Dovolenkové bydlení v karavanu díky tažnému zařízení

vyšlo 5.10.2020

Každý z nás má jiné tajné sny. Někdo si přeje najít poklad, jiný naučit se cizí jazyk jako rodilý mluvčí, další chce v důchodu přečíst celou svou knihovnu… A mnozí z nás si přejí cestovat po vlastní ose, kdy budou bydlet v karavanu. Tento sen si můžete splnit poměrně snadno. Stačí nechat si namontovat tažné zařízení k vašemu vozu.

 
Menší rodinný dům NH 48 – dostupné bydlení pro 3 až 4 člennou rodinu

Menší rodinný dům NH 48 – dostupné bydlení pro 3 až 4 člennou rodinu

vyšlo 26.9.2020

Malé rodinné domy a zejména bungalovy jsou velmi oblíbené pro svou cenovou dostupnost a také kompaktní tvar vhodný na jakýkoliv pozemek. Jednopodlažní bungalovy jsou vhodným bydlením také pro seniory nebo zdravotně postižené, kteří nemusí několikrát denně zdolávat schody. Takový je i dům NH 48 od firmy NeatHouses Dřevostavby.

 
Jak probíhá rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu?

Jak probíhá rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu?

vyšlo 23.9.2020

Rodinné domy postavené před 40 i více lety byly navrhovány dle tehdy platných norem, trendů, možností stavebníků i dostupnosti materiálů. S rostoucími cenami energií i tlakem na jejich úsporu s ohledem na dopady na životní prostředí, řeší mnoho majitelů RD co nejrychlejší a nejsnazší cestu k úsporám. Jednou s cest je zateplení nebo rekonstrukce střechy. Jak taková rekonstrukce probíhá?

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.