Profiterasy

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
To nejlepší pro váš bazén aneb osvědčené typy zastřešení

To nejlepší pro váš bazén aneb osvědčené typy zastřešení

vyšlo 30.5.2021

Abyste si mohli co nejdéle užít koupání v bazénu a zároveň ochránili vodu před znečištěním, měli byste bazén zastřešit. Jak to ale udělat co nejlépe? Existuje hned několik typů zastřešení, které si v tomto článku představíme. Díky kvalitní střeše získáte komfort, bez něhož už nebudete chtít být.

 
Populární zahradní stavby

Populární zahradní stavby

vyšlo 26.5.2021

Sníte o zahradní chatce, domku či altánku? Chtěli byste si oživit zahradu a vytvořit místo k odpočinku či provádět oblíbené aktivity? Bezpochyby, zahradní altány, chatky či domky dodávají harmonickou atmosféru. Vytvořte si i vy ideální místo na zahradě ještě tuto sezónu a vychutnávejte si příjemný čas na čerstvém vzduchu při vašich oblíbených aktivitách. Jaké zahradní stavby jsou „in“? Inspirujte se a vyberte si tu svou vysněnou.

 
Vybíráme vhodný typ bazénové filtrace

Vybíráme vhodný typ bazénové filtrace

vyšlo 14.5.2021

Když si pořizujeme bazén, musíme myslet na to, že výběrem vhodného typu a velikosti bazénu naše starosti nekončí. Bazén je nutné vybavit ještě nejrůznějším zařízením, které jej pomáhá udržovat funkční a jeho vodu čistou. Jedním z nejdůležitějších prvků je bazénová filtrace, která odstraňuje mechanické nečistoty. Jakou filtraci ale vybrat?

 
Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

vyšlo 10.5.2021

U dlažby kolem bazénu musíme kromě estetického hlediska sledovat hlavně bezpečnost. Dlažba by měla být protiskluzová, aby se omezila možnost uklouznutí nebo smyku za mokra. Nabízí se klasická betonová dlažba, ale velmi oblíbené a na pohled atraktivní jsou i velkoformátové porcelánové dlaždice.

 
Z jakého materiálu vybrat plot?

Z jakého materiálu vybrat plot?

vyšlo 7.5.2021

Pokud se chystáte oplotit svůj dům či pozemek, zřejmě stojíte před nelehkým rozhodnutím, jaký materiál zvolit. U rozhodování by rozhodně neměla hrát prim pouze cena, ale i další důležité faktory.

 
Bungalov CHIANTI – moderní bungalov pro 4člennou rodinu

Bungalov CHIANTI – moderní bungalov pro 4člennou rodinu

vyšlo 5.5.2021

Bungalovy jsou mezi novostavbami stále oblíbenější. Nabízejí svým obyvatelům řadu výhod, které ocení při stavbě i následném bydlení. Bungalov CHIANTI firmy HK Dřestav je přízemní rodinný dům střední velikosti, ve kterém najde komfortní bydlení i 4členná rodina.

 
Plotovky z recyklovaného plastu jsou bezúdržbové a ekologické

Plotovky z recyklovaného plastu jsou bezúdržbové a ekologické

vyšlo 1.5.2021

Jaro je ideálním časem pro práci na zahradě a kolem domu. Lidé se pouštějí do úprav, rekonstrukcí i nových staveb, např. plotů. Materiálem, který se v posledních letech těší stále větší oblibě, je plastový materiál Traplast™. Jaké jsou jeho výhody, nároky na údržbu a montáž?

 
LAS dřevostavby - komplexní služba “na klíč” od výběru pozemku po realizaci domu i jeho okolí

LAS dřevostavby - komplexní služba “na klíč” od výběru pozemku po realizaci domu i jeho okolí

vyšlo 23.4.2021

Stavba rodinného domu obnáší, kromě samotné stavby, ještě řadu dalších úkonů – od výběru pozemku až po úpravy okolí domu. Pokud nemáte čas se všemi těmito úkony zabývat, máme pro vás řešení. Všechny tyto činnosti za vás vyřeší do posledního detailu odborníci, a to včetně podrobné architektonické studie.

 
Proč jsou střešní krytiny TERRAN skvělou volbou?

Proč jsou střešní krytiny TERRAN skvělou volbou?

vyšlo 7.4.2021

Obliba betonových tašek TERRAN rok od roku roste. Investoři na nich oceňují vysokou kvalitu, široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů a unikátní až 50letou záruku. Realizační firmy s nimi rádi pracují, protože je nabízí široká síť prodejců a typická je pro ně vysoká kvalita služeb.

 
Vytvořte si relaxační oázu klidu ve vaší koupelně

Vytvořte si relaxační oázu klidu ve vaší koupelně

vyšlo 7.4.2021

Vytvořit si domácí wellness nebylo nikdy jednodušší. Díky našim relaxačně rehabilitačním zařízením není problém zrealizovat odpočinkovou zónu i v koupelnách méně velkorysých na prostor. Pokud je tedy vaším snem užívat si vodní masáže či blahodárné účinky parní sauny, zbystřete.

 
Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

Jaro klepe na dveře - čas na novou izolaci střechy

vyšlo 24.3.2021

Zjistili jste při generální jarní obhlídce svého domu, že se vám během zimy poškodilo zateplení Vaší střechy? Je vhodné pustit se do oprav co možná nejdřív a tentokrát pečlivěji vybírat střešní tašky a vhodný izolační materiál.

 
Kvalitní nerezové zábradlí české výroby, které si sestavíte sami

Kvalitní nerezové zábradlí české výroby, které si sestavíte sami

vyšlo 19.3.2021

Nerezové zábradlí českého výrobce JHtech je univerzální stavebnicový systém zábradlí, který lze použít jako balkónové zábradlí, zábradlí ke schodišti, zábradlí na terasy i na francouzská okna. Odbornou montáž vám zajistí JHtech, nebo si můžete hotové díly objednat přes e-shop a montáž provést svépomocí.

 
7 výhod zděného domu

7 výhod zděného domu

vyšlo 22.2.2021

Za poslední desetiletí zažilo stavebnictví opravdovou revoluci. Používají se nové technologie, materiály, postupy. A jinak tomu není ani v případě tolik oblíbených zděných domů, které dnes v sobě spojují nejen tradici, ale i moderní vzhled a energeticky nenáročné bydlení.

 
Jak pečovat o střechu v zimě

Jak pečovat o střechu v zimě

vyšlo 16.1.2021

V posledních letech nám „paní zima“ ukazuje svou sílu nejen třeskutými mrazy, ale také pořádnou sněhovou nadílkou, čímž řadu z nás umí pěkně potrápit. Zejména majitelé rodinných domků musí řešit řadu problémů. Nastává otázka, kolik střecha vydrží sněhu? Kdy už je množství sněhu příliš velké nebo jak lze sníh bezpečně dopravit na zem?

 
Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

Jak postupovat při rekonstrukci střechy?

vyšlo 13.1.2021

Rekonstrukce střechy není jednoduchá záležitost, kterou by zvládl každý kutil. A tak pokud nejste vysloveně odborník, poraďte se raději s někým, kdo střechám rozumí, nebo oslovte specializovanou firmu. Co všechno rekonstrukce střechy zahrnuje a co je při ní třeba posoudit?

 
Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

vyšlo 8.1.2021

Chcete svému tělu dopřát dokonalý odpočinek? Díky revolučnímu způsobu prohřívání si můžete v infrasauně vychutnávat perfektní relaxaci v pohodlí vašeho domova. Především v období podzimu a zimy můžeme pravidelným saunováním dostat naše tělo do celkově lepší kondice. Nejde jen o subjektivní pocit tělesné pohody, infrasauna skutečně funguje.

 
Navrhněte si svůj plot - PREFA spustila konfigurátor betonových plotů

Navrhněte si svůj plot - PREFA spustila konfigurátor betonových plotů

vyšlo 30.11.2020

Výrobce betonových plotů, dlažby a dalších prvků zahradní architektury spustil na svých webových stránkách konfigurátor plotů, kde si můžete do detailu nakonfigurovat svůj vlastní betonový plot, vygenerovat si jeho vizualizaci a také cenu.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

AKČNÍ DĚTSKÉ SETY MAYER SE SLEVOU 8%

Využijte slevu 8% na sety dětských rostoucích židlí a stolů. Na výběr máte celkem 18 setů - kombinace 3 rostoucích stolů a 2 židlí ve 3 barevných provedeních. Židle i stůl porostou s vašim dítětem.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

LEVNÉ PLECHOVÉ ZAHRADNÍ DOMKY

Montované plechové zahradní domky, garáže a sklady za skvělé ceny - různé rozměry, barvy a způsoby provedení.

 

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.