Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Koupací sudy nabízejí dokonalou relaxaci v chladných dnech

Koupací sudy nabízejí dokonalou relaxaci v chladných dnech

vyšlo 19.9.2023

Trendem v oblasti domácího wellness se v posledních letech stávají zahradní koupací sudy. Jejich výhodou je zejména možnost relaxace v teplé vodě uprostřed přírody i bez elektrické energie. Díky tomu lze koupací sud umístit prakticky kamkoliv a užit si během lázně úžasné výhledy do okolí nebo naopak dokonalé soukromí.

 
Živý plot z pestrobarevného proutí

Živý plot z pestrobarevného proutí

vyšlo 12.9.2023

Podzimní čas, někdy i trochu nevlídný, má i své hezké stránky. Aby vaše zahrada měla možnost převléknout se do barevných šatů podzimu, nutně potřebuje rostliny, které ji to umožní. Vedle listnáčů a tak trochu fádních jehličnanů je živý plot z dřevin s barevnou kůrou v každém ročním období jiný.

 
Zazimování zapuštěného bazénu

Zazimování zapuštěného bazénu

vyšlo 4.9.2023

Zapuštěné bazény je potřeba s příchodem chladných podzimních dnů správně zazimovat. Díky tomu předejdete zbytečným nepříjemnostem v příští koupací sezoně. Jak na to a na co si dát pozor?

 
Domácí wellness? Se správnou sprchou žádný problém!

Domácí wellness? Se správnou sprchou žádný problém!

vyšlo 30.8.2023

Také je pro vás horká sprcha po dlouhém pracovním dni zaslouženou odměnou a chvilkou relaxu? Tipneme si, že ano. Pokud ale toužíte ještě po ještě větší relaxaci nebo dokonce zážitku jako ve wellness, pak nemusíte nutně do wellness centra. Stačí si vybrat tu správnou sprchu a vše budete mít v pohodlí domova. Poradíme, jak na to.

 
Co je to tiny house a jak si ho můžete postavit sami?

Co je to tiny house a jak si ho můžete postavit sami?

vyšlo 18.8.2023

Tiny house je zjednodušeně řečeno velmi malý útulný domek postavený s minimálními náklady a bez zdlouhavého papírování. Může být využíván jako rekreační objekt, ubytování pro hosty, místo k podnikání i k trvalému nebo přechodnému bydlení. Co byste měli vědět, než si pořídíte tiny house?

 
Dřevostavby na klíč - kvalita na prvním místě

Dřevostavby na klíč - kvalita na prvním místě

vyšlo 17.8.2023

Pokud uvažujete o montované dřevostavbě, vybírejte dodavatele podle použitých technologií. Nejvyšší technický standard a přesnost zpracování nabízejí domy montované z prefabrikátů, které se vyrábějí z kvalitních materiálů a při dodržování technologických postupů ve výrobních halách.

 
Jaký bezdrátový domovní zvonek vybrat - do zásuvky nebo na baterie?

Jaký bezdrátový domovní zvonek vybrat - do zásuvky nebo na baterie?

vyšlo 22.7.2023

Nabídka bezdrátových zvonků je v dnešní době široká, ale jak vybrat takový, který vám bude nejlépe vyhovovat? Jaké výhody má zvonek fungující na baterie a kdy je lepší použít zvonek s připojením do zásuvky?

 
Nový katalog projektů rodinných domů NÁŠ DŮM 2023

Nový katalog projektů rodinných domů NÁŠ DŮM 2023

vyšlo 19.7.2023

Vychází 39. vydání katalogu NÁŠ DŮM s podtitulem „700 RODINÝCH DOMŮ“. Katalog, který vychází již více než 26 let, nabízí typové projekty rodinných domů projekční kanceláře Architektonická kancelář Křivka s.r.o. Ta již více než 30 let dodává stavebníkům rodinných domů projektovou dokumentaci.

 
Jak zabezpečit domácnost? Detektory kouře či bezpečnostní alarmy by měl mít každý

Jak zabezpečit domácnost? Detektory kouře či bezpečnostní alarmy by měl mít každý

vyšlo 9.7.2023

Pokud je řeč o zabezpečení domácnosti, nelze se bavit pouze o běžných bezpečnostních zámcích nebo čtyřnohých hlídačích nahánějících hrůzu kolemjdoucím osobám. K ochraně vašeho majetku lze využít mnoha rafinovaných a praktických detektorů, senzorů i alarmů, díky nimž budete mít vždy přehled o tom, co se doma děje. Chránit se můžete nejen proti případným zlodějům a nežádoucím osobám, ale také proti úniku kouře, plynu či vody.

 
Nezbytné bazénové příslušenství – jenom plachta nestačí…

Nezbytné bazénové příslušenství – jenom plachta nestačí…

vyšlo 3.7.2023

Abychom si mohli v těchto parných dnech do sytosti užívat vodních radovánek v našem zahradním bazénu, je vhodné, aby byl vybaven nejen kvalitní filtrací a bazénovou chemií, ale také dalším příslušenstvím, které nám pomůže v jeho údržbě. Co vše je tedy třeba ke spokojenému užívání bazénu?

 
Jak si v garáži vytvořit funkční domácí dílnu?

Jak si v garáži vytvořit funkční domácí dílnu?

vyšlo 1.7.2023

Každý kutil potřebuje aspoň malý prostor pro realizaci svých nápadů a projektů. Ideálním místem je samostatná dílna, kde má vše své místo a ještě je tam dostatečně velká pracovní plocha. Pokud ale dílnu nemáte, lze si pracovní kout vytvořit třeba v garáži.

 
Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

vyšlo 20.6.2023

Problém s nedostatkem řemeslníků a firem na které se může zákazník spolehnout trvá mnoho let. Každý, kdo vyžaduje jakoukoliv službu si přeje aby s ním dodavatel komunikoval příjemně, uměl mu poradit, aby platební podmínky byly jasné a nezamlžené. Pokud dodavatel poskytuje určité práce, tak je pro zákazníka důležité, aby technologický postup byl jasný a zákazník věděl jak se bude postupovat a jaký přesně bude výsledek.

 
Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m²  se dá komfortně žít.

Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m² se dá komfortně žít.

vyšlo 12.6.2023

Malý byt vyžaduje především pečlivě rozplánované prostorové řešení s vhodným, a především multifunkčním vybavením, jako je nábytek a úložné prostory. Důležitou roli hraje také použití materiálu barev a doplňků, které mohou prostor opticky zvětšit. Je potřeba brát v potaz, že v případě bytu 1k+k se do jedné místnosti musí vejít kuchyň, ložnice, pracovna i obývací pokoj.

 
Oplechování střechy ochrání vaší střešní krytinu i konstrukci

Oplechování střechy ochrání vaší střešní krytinu i konstrukci

vyšlo 29.5.2023

Žádná střecha se neobejde bez klempířských prvků, které chrání střešní konstrukci před zatékáním. U oplechování a lišt je velmi důležité, aby byly vyrobeny z kvalitních materiálů a přesně seděly na danou střechu.

 
Vyberte vaší fasádě barvu, která jí bude slušet

Vyberte vaší fasádě barvu, která jí bude slušet

vyšlo 22.5.2023

Pokud jste se rozhodli pustit do stavby nebo větší rekonstrukce, aplikace fasádní omítky bude jedním z posledních kroků. Její výběr se ale nevyplácí podcenit. Zásadním způsobem totiž ovlivní celkový charakter budovy. Jak vybrat dobře vypadající barvu, která bude zároveň praktická?

 
Máte dobře zabezpečenou garáž nebo je pro zloděje snadným cílem?

Máte dobře zabezpečenou garáž nebo je pro zloděje snadným cílem?

vyšlo 13.5.2023

Zloději se při vloupáních nejčastěji zaměřují na snadné cíle jako jsou sklepní kóje nebo garáže. V nich totiž najdou spoustu věcí, které se dají snadno odnést a rychle a dobře zpeněžit. Řeč je o jízdních kolech, pneumatikách nebo elektrickém nářadí nebo zahradní technice. Jak tedy „práci“ zlodějům co nejvíce ztížit? Garážová vrata byste měli zabezpečit doplňkovým zámkem, blokovací zarážkou či napojením na chytrou domácnost.

 
Kotec pro psa jako jeho útočiště

Kotec pro psa jako jeho útočiště

vyšlo 27.4.2023

Doma je vašemu chlupáčovi dobře. Když ho ale pustíte ven, psina v jeho očích končí a cítí se jako ve “vyhnanství”? To se musí změnit. Navzdory pochybám některých chovatelů je dobré vědět, že venkovní psí kotce mohou opravdu dobře sloužit oběma stranám a rozhodně to není krok proti “humánnosti”. Proč byste měli promyslet koupi kotce pro psa a jak vybrat?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.