RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Sauny na míru pro soukromé i komerční využití

Sauny na míru pro soukromé i komerční využití

vyšlo 9.9.2014

Chladnější počasí je za dveřmi, další sezóna koupání se ve vysluněném bazénu končí a mnozí z nás už se tak jistě těší na relax, strávený v příjemném wellness a vyhřáté sauně, která, ač je záležitostí celoroční, se v zimě beze sporu těší větší oblibě a častějšímu využívání. Pokud se řadíte mezi ty, kteří plánují realizaci vlastní sauny (nebo zřizujete saunu pro komerční účely), pojďte se s námi na ně nyní nahlídnout blíže s českým výrobcem saun - společností Vital Trend s.r.o. .

 
Bakterie mohou být i užitečné - rozloží odpad a zmírní zápach

Bakterie mohou být i užitečné - rozloží odpad a zmírní zápach

vyšlo 4.9.2014

Bakterie do žump a septiků ušetří nejen spoustu práce, ale i peněz a navíc dokážou eliminovat nepříjemný zápach, který k odpadním jímkám bohužel patří. Pro ty, kteří nejsou napojeni na obecní kanalizaci a veškerou odpadní vodu musí sbírat do žumpy, jsou tyto bakterie skvělým pomocníkem.

 
Zahradní vinný sklep na míru

Zahradní vinný sklep na míru

vyšlo 13.8.2014

Pokud jste milovníkem vín, určitě Vás zaujme naše novinka, kterou je stavba zahradního vinného sklepa. Můžeme Vám postavit nadzemní vinný sklep, klasický vinný sklep nebo Vám sklep zasadíme do svahu. Díky speciálně upravenému stavebnímu materiálu udrží sklípek požadovanou teplotu a vlhkost jak v teplých letních dnech, tak i v zimním období.

 
Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

vyšlo 1.8.2014

Dřevo je oblíbeným přírodním materiálem a dokáže podtrhnout styl každého domu. Dřevěná fasáda dodá stavbě moderní šmrnc, vdechne jí osobité kouzlo a navíc má skvělé tepelně-izolační vlastnosti. V dnešní době si můžeme dům obložit těmi nejkvalitnějšími dřevinami, jako je západní červený cedr, sibiřský modřín či tepelně upravená borovice.

 
Dům roku 2014 s názvem MINERVA II od společnosti Hoffmann

Dům roku 2014 s názvem MINERVA II od společnosti Hoffmann

vyšlo 31.7.2014

Dům MINERVA II získal ocenění dle internetového hlasování v kategorii Katalogové masivní domy. Jeho nejvýraznějším architektonickým prvkem je středový rizalit zakončený štítem evokující fronton nezapře tímto prvkem i svým názvem inspiraci antickým Řeckem.

 
Bezdrátové GSM alarmy vynikají především jednoduchou instalací

Bezdrátové GSM alarmy vynikají především jednoduchou instalací

vyšlo 29.7.2014

Kvalitní zabezpečení domu či bytu zajistí elektronické zabezpečovací systémy. Ty jsou nejlepší ochranou před zloději a vandaly a pomohou spolehlivě ochránit náš majetek. Zabezpečovací systémy si můžete pořídit v klasické kabelové, ale také v bezdrátové (radiové) variantě. Jaké mají výhody a v čem se GSM alarmy od těch klasických liší?

 
Pořiďte si solární ohřev bazénu a prodlužte si koupací sezónu

Pořiďte si solární ohřev bazénu a prodlužte si koupací sezónu

vyšlo 15.7.2014

Chcete si prodloužit koupací sezónu až o několik týdnů? Pořiďte si některé z mnoha zařízení na solární ohřev bazénu. Jde o nejlevnější a tedy i nejoblíbenější způsob, jak si v bazénu opatřit příjemně teplou vodu. Instalace solárního ohřívače je navíc tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý.

 
Proč stavět rodinný dům na klíč s RD Rýmařov?

Proč stavět rodinný dům na klíč s RD Rýmařov?

vyšlo 9.7.2014

Na podzim roku 2012 byl dokončen unikátní projekt konferenčního centra GreenWell v rakouském Stollhofu. Generálním dodavatelem tohoto projektu se stal RD Rýmařov, který za něj získal prestižní ocenění rakouských architektů Holzbaupreis 2014. Stavba dnes sbírá ocenění a obdiv uznávaných architektů, ale i těch, kdo měli šanci prostory konferenčního centra využít.

 
Jak na lepení a opravy PVC fólie bazénů

Jak na lepení a opravy PVC fólie bazénů

vyšlo 23.6.2014

K dovoleným, letním radovánkám i chalupaření neodmyslitelně patří koupání. Pokud jste se rozhodli pořídit si na zahradu bazén, můžete se rozhodnout mezi pevným, zapuštěným bazénem, nebo levnějším povrchovým bazénem. Každá varianta má své plusy i mínusy. Jednou z nevýhod mobilních bazénů je použití PVC fólie, která je náchylná na roztržení.

 
Hrotové zábrany proti ptactvu

Hrotové zábrany proti ptactvu

vyšlo 22.6.2014

Lidé od nepaměti řeší problémy s hnízděním ptáků na domech. Investují nemalé částky do zateplení a nových fasád a s hrůzou pozorují, jak se jim tam dvakrát ročně zahnízďují jiřičky mnohdy po celé délce římsy.

 
Srubové domy – když se luxus snoubí s přírodou

Srubové domy – když se luxus snoubí s přírodou

vyšlo 18.6.2014

Pod pojmem srub, srubový či dřevěný dům si dnes mnozí představí malou chatu ze dřeva, která může posloužit za zahradní domek, nebo k příležitostnému přespání. Pravdou ale je, že dřevostavby za poslední léta prodělaly pozoruhodnou revoluci. Srubové domy dnes mohou směle konkurovat svým řešením domům zděným a svým designem je i v mnohém překročit.

 
Vybavte si bazén a získáte wellness na vlastní zahradě!

Vybavte si bazén a získáte wellness na vlastní zahradě!

vyšlo 18.6.2014

Toužíte nejen po koupání a možnosti si zaplavat, ale ocenili byste i možnost ve vodě jen tak relaxovat po náročném dni? Pokud si vhodně dovybavíte bazén, můžete v něm získat i domácí wellness. Zajímavé možnosti nabízejí například laminátové bazény Balerepo.

 
Zastřešení bazénu vybírejte pečlivě

Zastřešení bazénu vybírejte pečlivě

vyšlo 11.6.2014

Bazénové zastřešení bývá velice často prvkem, se kterým se v prvotním návrhu zahrady nepočítá a pořizuje se k bazénu dodatečně až po zvážení všech jeho výhod. Není pak výjimkou, že uprostřed zahrady vyroste velká nevzhledná „bublina“ s rozsáhlým kolejištěm, po kterém se posouvá, a do té doby malebná zahrada zcela ztratí svůj půvab.

 
BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

vyšlo 10.6.2014

Již třiadvacet let se můžeme na trhu setkat s betonovými střešními krytinami české firmy BESK spol. s. r. o., které vynikají vysokou kvalitou, především pak pevností a mrazuvzdorností. Vysoká kvalita výrobků však není jediné, čím se firma prezentuje, samozřejmostí je rovněž dokonalý servis.

 
Od jara až do podzimu v bazénu. Protáhněte si koupání až o čtyři měsíce!

Od jara až do podzimu v bazénu. Protáhněte si koupání až o čtyři měsíce!

vyšlo 9.6.2014

Sledujete předpověď počasí a snažíte se odhadnout, jak moc budou prázdniny přát pobytu na zahradě v bazénu? Léto v našich klimatických podmínkách není nejdelší a mnohdy nepřinese víc než jen pár slunečných dní. Přesto si můžete pobyt ve vodě užít od jara až do podzimu. Zastřešení bazénu umožní protáhnout si koupací sezónu až o čtyři měsíce a zvýšit teplotu vody až o 7 °C.

 
Koupací jezírka - funkční a estetické prvky zahrad

Koupací jezírka - funkční a estetické prvky zahrad

vyšlo 4.6.2014

Nemůžete se rozhodnout, zda si na zahradu pořídit bazén nebo raději koupací jezírko? Pokud chcete, aby měla vodní plocha všestrannější využití a kromě koupání plnila i funkci relaxační a okrasnou, rozhodněte se pro zahradní jezírko. Stane se funkčním i estetickým prvkem vaší zahrady, kde si užijete báječné koupání bez chlorované vody.

 
Bazény Desjoyaux nejsou jen tak obyčejné bazény

Bazény Desjoyaux nejsou jen tak obyčejné bazény

vyšlo 30.4.2014

Jestliže jste se rozhodli, že si konečně pořídíte na zahradu svůj vlastní bazén, určitě jste si položili otázku, jaký by měl vlastně být? Nemusíte ztrácet část sháněním informací, porovnáváním jednotlivých bazénů a vyptáváním se známých, co již bazény mají. Ideálním řešením je francouzský bazén, neboli bazén s bezpotrubní filtrací.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.