Garland RPM 5135

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Střešní krytina lepší než tradiční bobrovka? Betonová taška Rundo

Střešní krytina lepší než tradiční bobrovka? Betonová taška Rundo

vyšlo 23.4.2014

Nenasákavost, stálost barev i tvaru, vysoká mechanická odolnost a také schopnost chránit dům před rozmary počasí – tím vším vynikají betonové střešní tašky Mediterran. Svým vzhledem, vlastnostmi i snadností zacházení předčí dokonce i takzvané bobrovky, které jsou tolik oblíbené pro svůj tradiční vzhled. Vizuální dojem je tak dokonalý, že rozdíl nepozná ani odborník.

 
Ocelové zárubně pro požární uzávěry - součást nabídky firmy MONTKOV

Ocelové zárubně pro požární uzávěry - součást nabídky firmy MONTKOV

vyšlo 14.4.2014

Ocelové zárubně pro požární uzávěry? Proč mě to má zajímat? Co je na nich zvláštního? Takové nebo podobné otázky nás mohou napadnout, když v projektové dokumentaci pro stavbu rodinného domku nebo připravované rekonstrukci domu či bytu narazíme na skutečnost, že jsou v objektu definovány požární úseky, které od sebe musí být odděleny stanoveným způsobem a přitom musí být navzájem průchozí.

 
Termoizolační půdní schody LWT - úspora tepla a financí

Termoizolační půdní schody LWT - úspora tepla a financí

vyšlo 2.4.2014

Skvělým řešením, jak si zajistit snadný a bezpečný výstup do podkroví, jsou půdní schody. Pokud podkroví není obýváno, oceníte kvalitní termoizolační schody, které jsou ideální pro instalaci do míst s vysokým rozdílem teplot. Zajistí minimalizaci tepelných ztrát a ušetří vám tak náklady za drahocenné teplo.

 
Vzhůru do bazénu. Seč, Orlík nebo Balaton? Ideální čas na pořízení je právě teď!

Vzhůru do bazénu. Seč, Orlík nebo Balaton? Ideální čas na pořízení je právě teď!

vyšlo 26.3.2014

Léto se nezadržitelně blíží. Jak si s rodinou užít dny plné slunce a odpočinku, když dovolená je tak krátká? Ideálním řešením je dostatečně velký bazén na vlastní zahradě, který umožní relaxovat i plavat podle libosti. Pokud chcete být na léto včas připraveni, měli byste s úvahami o jeho pořízení začít právě teď.

 
Jak v domácnosti získat více místa?

Jak v domácnosti získat více místa?

vyšlo 26.3.2014

Pokud máte větší rodinu anebo potřebujete více místa v domácnosti z jiných důvodů, v současné době není taková změna příliš obtížná. Ba co více, taková proměna dodá vašemu interiéru moderní háv!

 
Bára Špotáková staví dům z cihel HELUZ. Inspirujte se

Bára Špotáková staví dům z cihel HELUZ. Inspirujte se

vyšlo 24.3.2014

Oštěpařka Bára Špotáková loni porodila svého prvního syna Janka a se svým partnerem Lukášem se rozhodli postavit si vlastní rodinný dům. Stejně jako ostatní, kteří se rozhodují o vlastním bydlení, přemýšleli nad tím, jaký stavební materiál zvolit. Zvítězily cihly HELUZ Family. Hrubá stavba jejich domu už stojí a nyní budou pokračovat další stavební práce na dokončení objektu. Nechte se inspirovat a ušetříte nemalé provozní náklady.

 
Plochá střecha? Pro firmu Dvořák-střechy žádný problém!

Plochá střecha? Pro firmu Dvořák-střechy žádný problém!

vyšlo 17.3.2014

Firma Dvořák-střechy s. r. o. z Heřmanova Městce, jejíž specialitou jsou již šestnáct let především střechy a izolace, se zabývá šikmými i rovnými střechami, izolacemi teras, balkonů a spodních staveb. Pomocí nejmodernějších technologií provádí odborné ošetření a renovace plochých střech, také pokládku fólií a hydroizolace.

 
Dokonalé zabezpečení a správné pojištění  – jediná ochrana proti vloupání

Dokonalé zabezpečení a správné pojištění – jediná ochrana proti vloupání

vyšlo 13.3.2014

Máte pojištěnou domácnost proti vloupání? A máte ji pojištěnou skutečně efektivně? Bylo zjištěno, že více jak 60% českých domácností nemá odpovídající pojištění majetku. Pokud pojištění máte, ale dostatečně jste domácnost nezabezpečili před vloupáním, pravděpodobně vám při vyřizování pojistné události stejně zbydou jen oči pro pláč.

 
Projekt s úpravami na typové rodinné domy za 29 000 Kč od firmy Hoffmann

Projekt s úpravami na typové rodinné domy za 29 000 Kč od firmy Hoffmann

vyšlo 11.3.2014

Firma Hoffmann přichází na prahu nové stavební sezóny s nabídkou zvýhodněných projektů na typové domy ze svého katalogu. Projekty typových rodinných domů i s individuálními úpravami dle požadavku Vás, zákazníků můžete získat již za 29 000 Kč. U projektů typových pasivních domů se jedná o částku 39 000 Kč.

 
Bazén Desjoyaux - více než bazén...

Bazén Desjoyaux - více než bazén...

vyšlo 10.3.2014

Když už se většina z nás rozhodne pořídit si na zahradu bazén, chceme, aby něco vydržel, nebyla s ním nekonečná práce a vypadal neustále dobře i po několika desítkách let, a co víc – aby byl co nejdříve postavený a po zahradě nám nejezdily bagry celý měsíc. Přesně taková přání je schopen splnit bazén Desjoyaux z železobetonu, který můžete mít kompletně postavený a zprovozněný už za 14 dní.

 
Dřevěné balkóny - estetické i praktické doplňky staveb

Dřevěné balkóny - estetické i praktické doplňky staveb

vyšlo 7.3.2014

Balkón je místem, kde rádi relaxujeme a trávíme chvíle volna. Je však také ozdobným prvkem, který výrazným způsobem ovlivňuje celkový vzhled domu. Při jeho stavbě bychom tak měli právě na estetickou stránku klást velký důraz. Pokud se rozhodnete pro dřevěný balkón, rozhodně neprohloupíte - bude s vaším obydlím skvěle ladit.

 
Chcete ušetřit čas i peníze? Pořiďte si dům snů s firmou A-dům

Chcete ušetřit čas i peníze? Pořiďte si dům snů s firmou A-dům

vyšlo 10.2.2014

Pokud toužíte bydlet ve vlastním domě, který bude přesně odpovídat vašim rodinným potřebám a životnímu stylu, pak nenechte nic náhodě a svoji představu realizujte s prověřenými odborníky: firmou A-dům s.r.o z Hradce Králové. Ušetříte si tak nervy, čas a peníze.

 
Zastřešení bazénu – zbytečnost nebo nutnost?

Zastřešení bazénu – zbytečnost nebo nutnost?

vyšlo 4.2.2014

Každý se těší ze slunečného dne, který může prožít s rodinou a přáteli u bazénu na čerstvém vzduchu. Co když vám ale idylické odpoledne zmaří nevlídné počasí? Nespoléhejte se na předpověď meteorologů a nevzdychejte, když se probudíte do deštivého červencového rána. Přizpůsobte se nevyzpytatelnému letnímu počasí a pořiďte svému bazénu kvalitní zastřešení.

 
Rodinné domy Unhošť – bydlení na dosah Prahy od 3 mil. Kč včetně pozemku

Rodinné domy Unhošť – bydlení na dosah Prahy od 3 mil. Kč včetně pozemku

vyšlo 22.1.2014

Rozhodli jste se pro koupi rodinného domu a nyní vybíráte lokalitu, kde byste chtěli žít? Chcete mít práci nadosah a zároveň být obklopeni přírodou? Tím, co hledáte, je Unhošť, kde najdete vše potřebné k životu. Město leží v blízkosti Kladna i Prahy a kromě vlastní zahrady budete mít za domem také krásnou přírodu Křivoklátska. Ceny rodinných domů včetně pozemku jsou navíc velmi příznivé.

 
Hydromasážní vany a druhy masážních trysek

Hydromasážní vany a druhy masážních trysek

vyšlo 16.1.2014

O tom, že má hydromasáž blahodárné účinky na lidské tělo, se vědělo již ve druhé polovině 20. století, kdy bylo poprvé umožněno zkombinovat vodní lázeň s masáží. V dnešní době je možné si tento relaxační zážitek dopřávat kdykoliv nás napadne. Stačí si pořídit speciální hydromasážní vanu se systémem masážních trysek, které vás dokonale uvolní.

 
Nízkoenergetický dům postavený stavebním systémem Velox

Nízkoenergetický dům postavený stavebním systémem Velox

vyšlo 12.12.2013

Původním architektonickým záměrem byl návrh stavebně jednoduchého a energeticky úsporného typového rodinného domu, který by svou dispozicí odpovídal požadavkům na pohodlné bydlení tří až čtyřčlenné rodiny. Již první realizace tohoto domu v praxi ukázaly, že při drobných změnách projektu a bez výraznějšího navýšení rozpočtu stavby je možné postavit tento dům i jako nízkoenergetický.

 
Iveta získala ocenění TOP DŮM 2013 v anketě časopisů Dům a zahrada

Iveta získala ocenění TOP DŮM 2013 v anketě časopisů Dům a zahrada

vyšlo 10.12.2013

Pokud je vašim snem mít vlastní dům, který by byl dostatečně prostorný, vynikal nízkou energetickou náročností a nabízel velmi slušný standard bydlení, jistě vás zaujme dům IVETA. Tento dvoupodlažní dům střední velikostní kategorie hodící se do moderní zástavby získal ocenění TOP DŮM 2013 v anketě vyhlášené časopisem Dům a zahrada.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.