Garland RMR 62 TRD

Reklama

Rodinné domy

Vyhledávání článků
Srovnání hypoték – jak si vybrat tu nejvýhodnější hypotéku?

Srovnání hypoték – jak si vybrat tu nejvýhodnější hypotéku?

vyšlo 9.12.2013

Kupujete byt či dům a rozhodli jste se jej financovat hypotékou? Pravděpodobně tak obcházíte banky a zjišťujete, která vám poskytne ten nejvýhodnější hypoteční úvěr. Ušetřit drahocenný čas můžete tím, že si nabídku hypoték jednotlivých bank porovnáte online na hypoteční kalkulačce. Získáte tak nezávislé a zcela objektivní srovnání hypoték všech bank.

 
Originální vzhled budovám vtisknou barevné betony

Originální vzhled budovám vtisknou barevné betony

vyšlo 28.11.2013

Beton nemusí být šedý. Jedinečný a individuální vzhled vtiskne domu probarvená varianta, tzv. barevný beton. Stavby, kde je využit právě barevný beton, jsou na pohled přitažlivé a od ostatních domů se výrazně odlišují. Probarvený beton nachází své místo nejen v exteriérech, ale i v interiéru, kde se může podílet na originálním vzhledu stěny, podlahy, schodů nebo třeba úspěšně nahradí keramické umyvadlo.

 
Protipožární dveře - ochrání nás vstupní dveře před požárem?

Protipožární dveře - ochrání nás vstupní dveře před požárem?

vyšlo 26.11.2013

Poměrně často se z televizních zpráv dozvídáme o neštěstích spojených s požáry, které postihly obytné domy. V některých případech si tyto požáry bohužel vyžádají zraněné, nebo dokonce mrtvé. Lidské životy i zdraví, ale také majetek dokážou ochránit protipožární dveře, proto by měly být součástí každého domu či bytu.

 
Víte, jak se správně saunovat v jednotlivých typech saun?

Víte, jak se správně saunovat v jednotlivých typech saun?

vyšlo 15.11.2013

O tom, že je saunování zdraví prospěšné, není pochyb. Jenomže ne každý ví, jak se saunovat správně, aby to našemu tělu opravdu prospívalo a docílili jsme tak zlepšení fyzické i psychické kondice. V každém typu sauny je tomu totiž trochu jinak. Je tak třeba dodržovat pár zásad, aby se nám při pobytu ve finské sauně, infrasauně či biosauně spíše nepřitížilo.

 
Kanadské sruby a srubové domy – bydlení budoucnosti

Kanadské sruby a srubové domy – bydlení budoucnosti

vyšlo 8.11.2013

Dřevostavby už dávno přestaly plnit pouze funkci rekreačních chat a sezonních příbytků a čím dál více se prosazují také jako unikátní alternativa ke zděným domům pro celoroční bydlení. Vynikají skvělými izolačními vlastnostmi, poskytují zdravý prostor pro život a vytváří prostředí, v němž se budete skvěle cítit nejen vy, ale celá vaše rodina.

 
Aktivní a energeticky soběstačné domy jsou zcela nezávislé na okolí

Aktivní a energeticky soběstačné domy jsou zcela nezávislé na okolí

vyšlo 6.11.2013

Nároky člověka na bydlení jsou rok od roku vyšší. Nejenže chceme bydlet kvalitně, pohodlně a ve zdravém prostředí, chceme také, aby to bylo co nejlevnější. Řešením jsou aktivní a energeticky soběstačné domy, které na svůj provoz nepotřebují odebírat žádnou energii – jednoduše si ji vyrábějí samy.

 
Čeští studenti uspěli s projektem AIR House na soutěži v USA

Čeští studenti uspěli s projektem AIR House na soutěži v USA

vyšlo 29.10.2013

Může existovat dům, jehož jediným zdrojem energie je Slunce? Ano, může! Veřejnost o tom přesvědčili čeští studenti, kteří navrhli a postavili energeticky soběstačný dům s názvem AIR House. S tímto unikátním domem budoucnosti uspěli dokonce v USA, na prestižní soutěži Solar Decathlon 2013, kde se umístili na třetím místě.

 
Nový katalog projektů rodinných domů NÁŠ DŮM XXV

Nový katalog projektů rodinných domů NÁŠ DŮM XXV

vyšlo 21.10.2013

V pořadí již 25. vydání katalogu NÁŠ DŮM, který vychází pravidelně od roku 1996 nese podtitul „NÁŠ DŮM – DŮM BEZ ZÁVAD“. Katalog s nabídkou typových projektů rodinných domů a ukázkou individuálních projektů od Atelieru NÁŠ DŮM provede všechny zájemce o stavbu rodinného domu po jednotlivých etapách výstavby a poradí z jakých materiálů a výrobků rodinný dům realizovat.

 
Dokonale propracovaný bazén díky dlažbě od nás

Dokonale propracovaný bazén díky dlažbě od nás

vyšlo 16.10.2013

Chcete vytvořit neokoukaný vnitřní nebo venkovní bazén? Hledáte tu pravou dlažbu? M.B.KERAMIKA nabízí bazénový dlažební systém, díky kterému bude váš bazén třešinkou na dortu vašeho domu nebo zahrady. Nechte oslnit sebe i své přátele. Kontaktujte nás!

 
Světlovody pro nízkoenergetické domy

Světlovody pro nízkoenergetické domy

vyšlo 14.10.2013

Neplaťte zbytečně za elektřinu a začněte doma pro osvětlení místností využívat přirozené denní světlo, které nejenže je zdravé, ale navíc je zadarmo. Pomocí světlovodů ALLUX je dnes možné přivést příjemné denní světlo dokonce i do nízkoenergetických domů a to bez obav z tepelných ztrát. Využívejte osvětlení bez energetických nároků!

 
Chcete koupit byt, ale kde ho hledat?

Chcete koupit byt, ale kde ho hledat?

vyšlo 3.10.2013

V současnosti dochází k zásadnímu přerodu ve způsobu, jakým získáváme informace, a to se samozřejmě týká i informací o realitním trhu. Chystáte-li se koupit nemovitost, půjdete rovnou na webové stránky realitní kanceláře, poohlédnete se po nových developerských projektech na specializovaných realitních serverech, vezmete si k ruce realitní časopis nebo vsadíte na moderní technologie? To, jak hledají nemovitosti jiní zájemci, může inspirovat v pátrání po ideální nemovitosti i vás.

 
Novinka firmy Montkov - ocelová tepelně-izolační vrata

Novinka firmy Montkov - ocelová tepelně-izolační vrata

vyšlo 23.9.2013

Firma MONTKOV, spol. s r.o. která je specialistou na výrobu a dodávky výplní stavebních otvorů a jejímž nosným výrobním programem jsou ocelové zárubně, kovové dveře a ocelová vrata s otočnými křídly rozšiřuje svoji nabídku o novou typovou řadu vrat.

 
Betonová střešní krytina BESK

Betonová střešní krytina BESK

vyšlo 17.9.2013

Společnost BESK, která vznikla v prosinci 1991, se za téměř dvacet let svého působení na českém stavebním trhu zařadila mezi přední výrobce betonové střešní krytiny. Vysokou kvalitu tašek BESK nejlépe dokládá třicetiletá záruka na užitné vlastnosti.

 
10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

vyšlo 6.9.2013

Kvalitní plot je vždy výrazným prvkem dotvářejícím celkový dojem z vaší nemovitosti. Je proto důležité vybrat plot tak, abyste plně využili všechny jeho přednosti. Pokud si nejste s výběrem jisti, není nic snadnějšího, než se obrátit na odborníky. V případě kovaného plotu je rozumné se obrátit na jedničku na českém trhu - společnost LAMARK.

 
Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

vyšlo 4.9.2013

Výběr stavebních materiálů pro hrubou stavbu může být snadnější, než se zdá. Pořídíte-li je od jediného osvědčeného dodavatele, ušetříte si starosti i zbytečné náklady. Výhodou e-shopu je i nákup veškerého materiálu na jednom místě a od jediného dodavatele, navíc z pohodlí domova.

 
Dřevostavba Kubis 631 – bydlení za 11 dnů v domě do 2 miliónů

Dřevostavba Kubis 631 – bydlení za 11 dnů v domě do 2 miliónů

vyšlo 2.9.2013

Sháníte bydlení a vždycky jste snili o vlastním rodinném domě? Nyní máte jedinečnou možnost si váš sen splnit. Společnost RD Rýmařov představila prostorný rodinný dům Kubis 631, který je jedničkou mezi dřevostavbami. Vaše bydlení tak získá moderní design a vy si budete moci užívat vysokého komfortu. To vše navíc za velmi příznivou cenu a v rekordním čase výstavby!

 
Sauny na míru pro soukromé i komerční účely

Sauny na míru pro soukromé i komerční účely

vyšlo 28.8.2013

Není žádným tajemstvím, že saunování se v dnešní době zařadilo mezi časté a účinné formy relaxace a celkové regenerace lidského organismu. Pro jeho účinky si mezi svými uživateli stále a zaslouženě drží velkou oblibu.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >
Energy domy Partner sekce

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

VELOX - HOFFMANN spol. s r.o. Chrudim

Pasivní i nízkoenergetické domy systémem VELOX. Dodávka systému VELOX na víc než 2000 staveb. Vlastní katalog typových domů i individuální projekty.

HK-DŘESTAV - DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

Kvalitní nízkoenergetické rodinné domy ze dřeva, montované domy, chaty a další stavby. Stavíme po celé ČR.

ENERGY DOMY - MODERNÍ DOMY Z DURISOLU

Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.